Näin käyttäydyt somessa

Pysyttele poliittisesti korrekteissa aiheissa ja virallisissa mielipiteissä.

Venäjä on ilkeä roistovaltio, Trump on tyhmä ja sovinistinen hallitsija, Suomi on äärimmäisen rasistinen maa täynnä suomalaisia juntteja. Vaikka nämä ovat mustavalkoisia järjettömyyksiä, niitä ei kannata kiistää, jotta oma maine ei koe kolausta.

Jos olet epävarma, mikä mielipide on pinnalla, seuraa valtamediaa ja siihen kytkeytyviä oikeamielisiä Twitter-kuppikuntia. Hyvän esimerkin mielipidevaikuttamisesta saa, kun havainnoi hetken esimerkiksi Trump-uutisointia. Kun Trump esimerkiksi pitää puheen, sanomasta käännetään kiusallaan kaikki mahdollinen päälaelleen. Olisiko Hillary Clintonin sanoja väännelty aivan samalla antaumuksella?

Lue miten Clinton samaisti miehet ja valkohäntäpeurat! Katso myös miten orpo kirgisialainen pitsinnyplääjä räjäytti Twitterin ovelalla vastaiskulla!

Älä käytä vihapuhetta vaan kivapuhetta.

Varo myös huumoria. Tabuista ei lasketa edes leikkiä. Jos viranomaiset ja media eivät tartu viestiisi, ainakin somekansa hoitaa teilaamisen. Tervatynnyri ja höyhenet odottavat lynkkausjoukon hyppysissä jo seuraavaa väärää mielipidettä vähemmistöistä.

Mielistele siis eliittiä, sillä niin valtavirtakin tekee. Suuressa maailmassa tietovuoto on varmaan ollut tuomittavin yhteiskunnallinen teko, vaikka voitaisiin osoittaa, että viranomaiset ovat toimineet todella väärin (esim. NSA-paljastukset). Minusta Chelsea (Bradley) Manning oli mies paikallaan.

Esittele ongelmasi ja pyydä siihen apua mutta ammu alas kaikki ratkaisuehdotukset.

Please, help! Poikaystäväni ei halua edes maistaa keittämääni neljän viljan puuroa. Hänellä on kylläkin keliakia ja vatsa on muutenkin onneton – ja ponneton. (Pisteet yksityisasioiden levittelystä netissä.) Kun someyleisö jakelee auliisti vinkkejä murkinaksi, lyttää saman tien ehdotukset kirosanojen kera. Loukkaannu ja karkota ”kaverit”.

Ole tyhmä ja itsekäs, suoranainen narsisti. Käyttäydy niin kuin kavereidesi olisi pitänyt vilkaista kristallipallosta poikaystäväsi piilevä geenivirhe. Uhkaile tarvittaessa ylläpidolla ja poliisilla. Lopuksi vetäydy kuoreesi teroittamaan kynsiä seuraavaa nerokasta statuspäivitystä varten.

Viis veisaa oikeinkirjoituksesta.

Kirjoita virkkeet yhteen pötköön ilman pilkkuja. Kerro vaikkapa jostain täysin yhdentekevästä arkiaskareesta. Varokin kirjoittamasta yhdyssanoja yhteen. Näillä pötkit jo pitkälle.

Kävimpäs tampaamassa matot ja siinä samalla olo huoneen iso plyysi matto mutta onhan siinä villa koiran karvoja kerrakseen mitäs pienistä no nyt on ainakin kiva taas tallustella kun pölyt ja hiekat jäi pihalle tampaus telineen alle.

Joku voisi ripustaa sinut hetkeksi ”tampaus telineeseen” pohtimaan syntyjä syviä.

Vaadi muilta kohtuuttomuuksia mutta pysy itse vetelänä vastuunkaihtajana.

Tiedustele, onko jollakulla antaa ilmaiseksi neljän istuttava kulmadivaani (mieluiten beige, ei ruskea), joka ei ole ollut eläin- tai lapsikodissa ja jossa ei ole näkyviä tahroja tai iskujälkiä. Tupakointi ok. Asialla kiire!!!

Samaan syssyyn kuljetus kotiosoitteeseen Kiulukkahiirenhännänpolku 331 b b 15 (7. krs). Rahaa ei nyt ole antaa, mutta auttakaa nyt hyvänen aika lähiöbimboa mäessä tai käy kalpaten.

Esittele keskeneräisiä tatuointeja, jotka on kuvattu ”huonolla” kameralla.

Odotellaan rauhassa, että oma tribaali-teräsmiestaidonnäytteesi paranee yön yli nukuttuamme ja saat Samsung Galaxy S6:n tilalle kunnollisen kuvausvehjeen. Sinähän ole meidän kaikkien silmissä todellinen itseoppinut tatuointikyky, oikea kotikylppäreiden keisari.

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s