Nerokkaimmat säästövinkit

Säästäminen ei ole koskaan poissa muodista. Taantuma ei ole vielä hellittänyt. Kurjuus kiristää vyötämme, mutta ehkä seuraava hallitus? Ei, apua on saatava nopeammin. Ei voi heittäytyä kurjuuteen. On tehtävä jotain.

Tässä takuuvarmat 13 neuvoani katajaisen kansamme pieni- ja keskituloisille puurtajille:

 

 1. Soita kaverille killeri siten, että puhelin hälyttää vain kerran. Kaveri kyllä soittaa omaan piikkiinsä oitis takaisin, ja jos ei soita, hän ei ole sinun arvoisesi. Sinun maksettavaksesi jää käytännössä vain liittymän avausmaksu.
 2. Käännä välillä näppäimistösi nurin päin ja ravistele. Näppäinten välistä variseva irtoroska sopii mainiosti herkutteluhetkiin ja torjuu pikkunälän.
 3. Lataa kännykkäsi taloyhtiön lämmitystolpista.
 4. Selaile käpristynyttä osoitekirjaasi ja kutsu itsesi kylään tutuille ja puolitutuille. Marssi kutsumatta jääkaapille. Kahvipöydässä ota ehdottomasti santsikierros. Hienoissa juhlissa voi jäädä herkkuja paljon ylikin, mutta olet onneksi varautunut siihen tuomalla omat kuljetusastiat.
 5. Hakeudu eskaloituviin mielenosoituksiin. Vesitykistä saat ilmaisen hierovan suihkun.
 6. Aloita arkiaamusi verenluovutuksella. Saat ilmaiset pullakahvit.
 7. Lounas- ja päivällisajaksi vedä sukkahousut päähäsi. Et pysty nauttimaan kiinteää ravintoa, ja taas rahaa säästyy. Häiritsevästä vatsan kurinasta pääset eroon, kun sullot jauhetut purukumit korviisi.
 8. Esiinny kadulle soluttautuneena Kelan virkailijana ja takavarikoi romanikerjäläisten saaliit.
 9. Hanki tuuheakarvainen rekku. Kätevänä käsistäsi voit valmistaa loputtomista koirankarvoista vaatteita, jalkineita, maahockeypalloja sekä ylioppilaslyyria. Koirasi pysyy uskollisena, vaikka muut pitävät sinua vastenmielisenä kitupiikkinä. Jos itse päätät joskus ryhtyä koiraksi, niin rikkaaseen taloon.
 10. Kirjeet voi suttauksen jälkeen lähettää uudelleen, käytetyt talouspaperit voi kuivatuksen jälkeen käyttää uudelleen, televisio-ohjelmat voi katsella aina uudelleen jne. Muovisista jauhelihapakkauksista voi rakentaa ponttonilautan lapsille jne. Vain mielikuvitus on rajana!
 11. Samoile ilmaismessuilla ja kerää talteen kaikki kynät, heijastimet ja makeiset. Kun esittelijät alkavat jo tunnistaa sinut hamstraajaksi, ota käyttöön tekoviikset ja lippalakki. Huom. Neuvo ei toimi naisilla yhtä hyvin.
 12. Käytä aina hissiä. Ilmainen energia voittaa portaissa puuskutuksen. Samalla vältyt kompuroimasta rappusissa ja telomasta itseäsi. Sairastaminen käy kukkarolle.
 13. Saksi huolellisesti lehdistä talteen tarjouskupongit ja viskaa ne sitten tulipesään. Sinähän et asioi kaupassa vaan kaupan takana, siellä vaijerilukitun metallisermin takana dyykkaamassa aarteita.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s