Hakusanat kertovat

Tutkin muutaman viime kuukauden tilastoja hakusanoista, joilla nettisurffaajat ovat blogiini löytäneet.

Agricocacola näyttäisi kuplivan Googlessa koko galaksimme listaykköseksi ainakin hakusanoissa illeismi ja viskurilaki. Viskurilaki onkin jo vanha kuoma, ja sille on hihitelty vuosien mittaan. Olen yllättynyt, miten helposti olen kiilannut näillä tuherruksilla mammuttimaisten ja arvovaltaisten organisaatiosivustojen ohi. Tällaisiksi lasken esimerkiksi Kotimaisten kielten keskuksen ja Tieteen termipankin sekä erilaisten koulujen oppimisympäristöt.

Otan myös rentoa takanojaa siitä tiedosta, että googletettaessa sanan kieliblogi löytää minut agricocacolineni aivan ensimmäisenä. Ja minulle kun tämä blogi on aina ollut leikkimielinen hiekkalaatikko. Ehkä se on antanutkin vapauttavan tilaisuuden irrotella pilke silmäkulmassa ja heitellä ilmaan kielimaailman juttuja huolettomasti kuin voittotositteita pimittävä Eurojackpot-miljonääri.

Sitä vain en ymmärrä, miten joku on päätynyt blogiini kahtena päivänä hakusanaparivaljakolla huoruus ja viini. En tunne prostituutiota enkä viinejä. Käsittelin yhden ainoan kerran postauksessani Raamatun kuudennen käskyn sanastollista ja tyylillistä muutosta (Älä tee huorin > Älä tee aviorikosta).

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s